BejelentésZvada László
Író, PPG pilóta

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Zvada László - A napisten legendája

Terjedelem: 117 oldal, 25 fejezet, kötve
Külön köszönet Latorcai Lacinak a borítófestményért!

Könyvbemutatók:
- Eger, Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár,
2016. március 17. 17 óra
- Kazincbarcika Egressy Béni Városi Könyvtár,
2016. Május 17. 17 óraFülszöveg:
"- Igenis úrnőm! - válaszoltam, majd otthagytam, hogy tovább csodálhassa a karjában tartott csöppséget. Parancsát csak félig teljesítettem. Eszem ágában sem volt pihenőre térni, inkább az egyik eunuchomat szalajtottam el Henutmiré udvaroncaiért, meg a kért holmikért. Jómagam inkább felszerelkeztem egy szigonnyal, és a part védelmét tűztem ki célul, mert ezek a ronda sárkánygyíkok továbbra is prédára lesve ólálkodtak hercegnőm közelében. Aggodalmam nem lehetett alaptalan, hiszen a partra szálló udvarhölgyek közül az egyik olajfekete bőrű kús rabszolgalány óvatlanul közel merészkedett a part egy olyan szakaszán, ahová már nem jutott szigonyos őreimből. Mire felfigyeltünk a lány rémült sikítására, a krokodil állkapcsa már rá is csattant formás kis bokájára, hogy magával ránthassa a vízbe. A dús idomú kús rabszolgalány fájdalmas sikolyt hallatott, ami hamar visszataszító bugyborékolássá vált, midőn a krokodil már vitte is be őt a mélybe, hogy halálos forgásba kezdhessen áldozatával a folyó medrében. Megelevenedett a táj. A többi prédára leső szörnyeteg azonnal szerencsés társa után vetette magát, hogy ők is rész kaphassanak a zsákmányból..."

A regényben folytatódik Adam Zimonyi, és Helga fordulatokban bővelkedő kalandja. Ezúttal az ókori Egyiptom sajátságos világába kalauzolom el a Tisztelt Olvasót, ahol a politika, a szerelem és a vallás sorsszerű kényszerpályára állítja főhőseinket.
A drámai fordulatokban bővelkedő regény lapjain meglepő felismerésekkel találkozhatunk saját civilizációnk alapjait illetően is.


Részlet a regényből: 1. fejezet

zvadalaci@citromail.hu
zvadalaci@gmail.hu
Kazincbarcikai Városi TV 2016.05.19-i adása (9:55-11:27):

Cikkek a regényről, könyvbemutatók:
Kazincbarcika Városi Könyvtár
Opont.hu - cikkKépgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Keresés a honlapon
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!