BejelentésZvada László
Író, PPG pilóta

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Zvada László - Demona


Terjedelem: 139 oldal, 24 fejezet, kötve
Külön köszönet Zsédely Laci bácsinak a borítóképért!
Megjelenés éve: 2017

A "Demona" E-könyv, ide kattintva ingyen olvasható/letölthető!Ezúttal a szerző egy ízig-vérig siklóernyőzésről szóló kalandos történetbe vezeti a Kedves - és Kedvetlen - Olvasót! A karosszékbe lehorgonyzó, fordulatokkal teli történetben megismerkedhetünk a siklóernyős sport világával, valamint két siklóernyős baráttal, akik összetűzésbe kerülnek egy másik klub két sportolójával. A cselekmény szálai ezen rivalizálás hatására bonyolódnak egymásba, hogy aztán egy újabb szállal egészüljön ki, nevezetesen a konkurens klub álomszép sportolónőjének személyében, akire azonban az egyik barát rossz női tulajdonságokkal megáldott - illetve megátkozott - siklóernyője, ugyancsak féltékennyé válik. Valójában ez az emberi tulajdonságokkal rendelkező siklóernyő - Demona - a történetünk valódi főszereplője, ami - aki - hihetetlen kalandokon repíti keresztül a Kedves és Kedvetlenségéből immár ugyancsak felrázott Tisztelt Olvasót!


Kérem, foglalják el kedvenc helyüket, kössék be karosszékeik biztonsági hevedereit, mert azonnal indulunk meghódítani a felhők világát!


zvadalaci@citromail.hu
zvadalaci@gmail.hu
Könyvbemutató (Városi Könyvtár, Kazincbarcika 2017.):Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Keresés a honlapon
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!